18.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka: Cluj Napoca otkazao, očekuje se Zaječar
P

Ne propustite

Rumunjski U Jolidon Cluj Napoca otkazao je prijateljske utakmice, što su se u Koprivnici trebale održati 16. i 17. kolovoza. Naime, klub je otkazao turnir u francuskom Nimesu, pa neće dolaziti u ovaj kraj Europe, stoga se trener odlučio za prijateljske utakmice u Rumunsjkoj. Iz Cluj Napoce su se zbog toga ispričali RK Podravki.

No, prijateljskih međunarodnih utakmica ipak će biti, jer se očekuje potvrdan odgovor od srpskih prvakinja Zaječara, s kojim je, kao i sa svim klubovima dosadašnje Regionalne lige, Podravka uspostavila dobre sportske odnose (Budućnost, Zaječar, Metalurg).

U Jolidon iz Cluj Napoce sudjeluje u kvalifikacijama za Ligu prvakinja u drugom krugu, dok Zaječar mora na turnir u prvom krugu 2-4. rujna, tako da će mu jake utakmice dobro doći.

Rukometašice Zaječara počele su pripreme za novu sezonu 19. srpnja. Umjesto igračica koje su otišle dovedene su primjerene zamjene s internacionalnim iskustvom. Trener je Dragan Markov, a igračice: su Andrijana Mišković, Maja Dragoljubović, Jovana Bartošić, Nikoleta Milanović, Slađana Pop-Lazić, Martina Pavić (trenirala odvojeno zbog ozljede koju je zaradila krajem prošle sezone), Jelena Nišavić, Danijela Matić, Tanja Vučković, Aneta Peraica, Petra Vrdoljak, Nina Jakupila, Verica Nikolić, Jovana Stoiljković, Jelena Erić, Tamara Georgijev, Ludmila Tereza Pislaru i Elena Constanta Miose.

Vidljivo je da Zaječar postaje zanimljiv hrvatskim rukometašicama, od ranije je tamo Martina Pavić, a priključile su se i Aneta Peraica, Nina Jukopila i Petra Vrdoljak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×