21.2 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
CIKLUS

Podravka investirala gotovo 30 milijuna kuna u tehnološku modernizaciju proizvodnje
P

Modernizacija Podravkinih proizvodnih cjelina nastavit će se i u narednom razdoblju te je  namjera kompaniju dovesti na optimalnu razinu razvijenosti.

Ne propustite

U sklopu nedavno najavljenog investicijskog ciklusa Grupe Podravka, Uprava Podravke donijela je odluku o investiranju gotovo trideset milijuna kuna u tehnološku modernizaciju Podravkine proizvodnje. Riječ je o investiciji usmjerenoj na nabavku linija za proizvodnju i pakiranje ekstrudiranih proizvoda u okviru tvornice Koktel peciva smještenoj u Koprivnici.

S ovom investicijom Podravka će u potpunosti modernizirati ovaj tehnološki i radni proces što će, pored podizanja efikasnosti samog proizvodnog procesa, stvoriti pretpostavke za proizvodnju postojećih, ali i novih proizvoda iz segmenta žitarica za djecu.

Kada je riječ o tržištu žitarica za djecu, Podravka sa svojom markom Lino zauzima vodeću poziciju na domaćem tržištu dok je na tržištima Slovenije i Srbije jedan od najetabliranijih ponuđača. Instalacijom nove linije za proizvodnju, podiže se kapacitet proizvodnih mogućnosti, a time i mogućnosti za daljnji rast i razvoj spomenutog asortimana proizvoda.

Modernizacija Podravkinih proizvodnih cjelina nastavit će se i u narednom razdoblju te je  namjera kompaniju dovesti na optimalnu razinu razvijenosti kako bi mogla adekvatno odgovoriti sve većim zahtjevima brojnih tržišta na kojima posluje, a ujedno stvoriti kvalitetnije uvjete za rad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×