Podravka na teškom iskušenju u Ljubljani traži priliku za ostanak u Europi

17:51h
0
101010-krim-m

Posljednju priliku za ostanak u igri za Europu Podravka Vegeta imat će u subotu u Ljubljani, gdjeće se sastati sa slovenskim prvakinjama Krimom.

U prvom susretu ove dvije ekipe Krim je u 1. kolu Lige prvakinja slavio u Koprivnici, a sad mu treba pobjeda za potvrdu plasmana u drugi krug.

Koprivničanke su bez bodova, ali još se nadaju osvajanju trećeg mjesta u skupini, za što će osim Krima trebati pobijediti i Zvezdu u zadnjem kolu.

– I utakmica s Krimom bit će nam strašno teška. Oni su u Koprivnici pokazli da su bolja ekipa, ali favorit uvijek ne pobjeđuje. Moramo napraviti sve da odigramo što bolje, pokušati dati sve od sebe da dođemo do bodova. Ako ćemo imati dobru igru, biti borbeni i pružiti maksimum, onda ni poraz neće biti smak svijeta. Napravit ćemo sve da dobijemo utakmicu i onda doma protiv Zvezde pokušamo izboriti ostanak u Europi – poručio je Podravkin trener Neven Hrupec.

Utakmica 5. kola Lige prvakinja između Krima i Podravke igra se ove subote u Ljubljani, s početkom u 18:15 uz prijenos na HTV 2. Sudit će David Wyss i Kevin Zowa iz Švicarske.

PAROVI 5. KOLA LIGE PRVAKINJA

Skupina A: Dinamo – Budućnost (14.XI.), Viborg- Sävehof (14.XI.).

Skupina B: Hypo – DVSC (13.XI.), Leipzig – Itxako (14.XI.).

Skupina C: Larvik – Toulon (13.XI.), Oltchim – Randers (14.XI.).

Skupina D: Györ – Zvezda (13.XI.), Krim – Podravka (13.XI.).