Kreće Prva Hrvatska rukometna liga za žene

Podravka otvara novu sezonu i obranu naslova domaćom utakmicom protiv Umaga, a novopečene prvoligašice iz Pitomače gostuju u Čakovcu

Što se tiče ozljeda, trenerici Petiki nedostajat će Dora Krsnik zbog problema s gležnjom, dok Ivana Dežić i Ivana Kapitanović imaju problema s koljenom. U ekipi Pitomače ozljeda nema, cure su spremne i željne dobre utakmice i dobrog rezultata.

18:30h
0
RkPodravkaVegeta RkVardar
Foto: Ivan Brkić

Ovog vikend kreće Prva HRL za žene. Naslov brani Podravka, a sezonu će otvoriti utakmicom protiv ekipe Umaga. Prošle sezone Koprivničanke su lako dobivale cure iz Umaga, a u subotu u 18.30 sati vidjet ćemo hoće li ista situacija biti i ove sezone. Utakmica se igra u dvorani Gimnazije, ulaz je slobodan.

Što se tiče ozljeda, trenerici Petiki nedostajat će Dora Krsnik zbog problema s gležnjom, dok Ivana Dežić i Ivana Kapitanović imaju problema s koljenom.

Nešto južnije, u Pitomači, ekipa ŽRK Pitomače sprema se na putovanje u Čakovec. Optimizam u ekipi je na visokoj razini, cijela ekipa je nestrpljiva i ozljeda nema. Pitomačanke na čelu s trenerom Vladimirom Gašparcem spremne su pokazati da nisu zalutale u ovu ligu i ostvariti što bolji rezultat.

Nakon prvog kola, u drugom kolu Podravka će ponovno biti domaćin ŽRK Ivanić, dok će Pitomača ponovno putovati na daleko gostovanje u Umag.

Prva HRL za žene, 16. rujna

Podravka Vegeta – ŽRK Umag
ŽRK Ivanić – Split 2010
Trešnjevka – RK Petason Vranjic
Dugo Selo 55 – Koka
Lokomotiva – Sesvete Agroprot.
ŽRK Zamet – ŽRK Bjelovar
Zrinski – Pitomača