Podravka Vegeta danas u Koprivnici dočekuje Budućnost

01:26h
0
081114-paula-m

Podravka Vegeta u 12. kolu Regionalne lige danas ugošćuje podgoričku Budućnost T-Mobile. Utakmica se igra u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici s početkom u 18 sati. Prema najavi trenera Zdravka Zovka nastupit će sve igračice. Naime, u Ljubljani u srijedu zbog viroze nije nastupila Maja Kožnjak. Kako se u Regionalnoj ligi može prijaviti i više od 14 igračica, to trenerima ostaje mogućnost da isprobaju veći broj igračica, ako ih imaju.
Budućnost je u srijedu igrala u Beču, pa se u povratku zadržala u Koprivnici. I Budućnost i Podravka Vegeta sudjeluju u Ligi prvakinja, a čak četiri ekipe iz Regionalne lige (Hypo, Krim Mercator, Budućnost i Podravka Vegeta) napravile su izuzetne rezultate u Ligi prvakinja i plasirale se u četvrtfinalne grupe, gdje ih čeka još šest službenih europskih utakmica.

Rukometašice Podravke Vegete u petak su imale trening samo prije podne, dok je veći dio ekipe (osim dijela inozemnih igračica) navečer pružao potporu našoj muškoj rukometnoj reprezentaciji u zagrebačkoj Areni u polufinalu Svjetskoga prvenstva.

U srijedu Podravka Vegeta gostuje u utakmici Hrvatskog kupa u Zaprešiću kod Izgradnje Zaprešić, a u subotu je nastavka Lige prvakinja: U Koprivnici gostuje bečki Hypo.

Tekst: www.rk-podravka.hr

čitam...