prva hrl za žene

Podravka Vegeta drugi put u dva tjedna slomila Umag, Vidak stopostotna, Turk najefikasnija

Razlika u plasmanu bila je vidljiva i na parketu. Nakon 30 minuta Podravka je već imala sigurno vodstvo od 11 golova, bilo je 8-19 za gošće iz Koprivnice. 

18:19h
0
RkPodravkaVegeta RkUmag
Foto: Ivan Brkić

Podravkašice su u sklopu 14. kola Prve Hrvatske rukometne lige za žene gostovale u Umagu. Ovog puta zaista su gostovale, a ne kao prije dva tjedna kada se Umag vodio kao domaćin, a igralo se u Koprivnici. Podravka je tada bila uvjerljivo bolja i prošla je dalje u kupu, ali sada je u pitanju bio prvenstveni susret. Koprivničanke i dalje čekaju kiks Lokomotive, dok se u isto vrijeme očekuje da upisuju pobjede.

ŽRK Umag na prvenstvenoj ljestvici zauzimao je osmo mjesto uoči ovog susreta, dok je Podravka bila na diobi prvog mjesta s Lokomotivom. Razlika u plasmanu bila je vidljiva i na parketu. Nakon 30 minuta Podravka je već imala sigurno vodstvo od 11 golova, bilo je 8-19 za gošće iz Koprivnice.

U drugom poluvremenu Petika je dala priliku većini igračica, a krajnji rezultat bio je 19-32. Najefikasnija igračica susreta bila je Ana Turk sa 7 pogodaka, dok je Marijeta Vidak imala  stopostotni učinak, zabila je 6/6. Nova igračica Ihnjeva pokazala je da se već odlično uklopila u ekipu zabivši 4 pogotka iz pet pokušaja.

Prva HRL za žene, 14. kolo, 10. veljače

ŽRK Umag – Podravka Vegeta 19-32