22.1 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka Vegeta: Nakon utakmice dodatni trening
P

Ne propustite

090219-kolding-mNakon prijateljske utakmice KIF Vejen – Podravka Vegeta trener Zdravko Zovko zadržao je igrčice u dvorani i dodatno ih ”motivirao” jačim treningom s medicinskim loptama. Nije bio zadovoljan. Izvjesna letargija mogla bi se pripisati i duljem boravku u Danskoj, možda na sve djeluje i maglovito polumračno vrijeme i smještaj u naselju bungalova i prikolica.

Ali, Bože moj, em smo profesionalci i imamo cilj! Sve mora biti podređeno tome. Zovko misli da su djevojke ipak svjesne toga. Jaki trening održan je i u četvrtak, ali je počeo – dvoranskim hokejom. Nogomet, hokej i sve što nije rukomet razbija realativnu monotoniju svakodnevnih vježbanja. S tim što se tenzije dižu, jer subota je jako blizu.

Gosti KIF Koldinga na prvenstvenoj utakmici

Ljepši dio srijede bila je večer kada je Podravka Vegeta bila gost muškog kluba Kolding na prvenstvenoj utakmici Kolding – Ringsted 37:25 (Kolding je četvrti od 14 u danskoj Zlatnoj ligi, pa je visoka pobjeda normalna, jer je Ringsted zadnji na tablici). Treneri i pratnja sjedili su u VIP loži, a nakon utakmice cijela ekipa počašćena je večerom u VIP prostorima.

Đokić i Kožnjak sanirane kod liječnika

090219-koznjak-mNo, srijeda je imala i svoj medicinski bilten. Nakon specijalističkog pregleda kod oftamologa utvrđeno je da Ana Đokić može nastaviti s treninzima bez opasnosti za oko. Ona ima jaki podljev oko oka, a popucale su i žilice na bjeloočnici desnog oka. Postojala je bojazan od daljnjeg pucanja i širenja ozljede, ako bi bila izložena naporu. Međutim, sada je ta bojazan otklonjena i ona će biti spremna za utakmicu s Ikastom.

Na utakmici KIF Vejen – Podravka Vegeta u srijedu Maja Kožnjak dobila je udarac po ustima i rasječena joj je usnica. I ona je odmah prevezena kod liječnika. Dobila je tri šava i može trenirati i igrati u subotu s Ikastom.
Dakle, usprkos ozljedama (Tatari još uvijek igra s maskom za nos, Penezić je nategla tetivu) izgleda da zdravstvenih problema kod Koprivničanki više nema. U petak se iz Koldinga sele u Ikast, gdje će imati trening u dvorani u kojoj će se u subotu u 14,05 sati igrati utakmica 3. kola Lige prvakinja s Ikastom.

Ugovor s Hummelom – ”ide dalje”

090219-npasicnik-mNo, i rukovodstvo kluba imalo je svoj dio aktivnosti. U srijedu su direktor kluba Marijan Domović, tajnica Ljerka Vresk i tehniko Krunoslav Tkalec posjetili su središte proizvođača sportske opreme tvrtke Hummel u Aarhusu. Istekao je četvorogodišnji ugovor. Obje strane su bile zadovoljne i sprema se potpis novog četvorogodišnjeg ugovora.

Podravka Vegeta za prvu ekipu od Hummela dobiva cjelokupnu opremu, od sportske obuće do jakni besplatno, a ostale selekcije uz 50 posto popusta. Nedavno je kao nagrada za sudjelovanje u Ligi prvakinja Podravku Vegetu u hotelu u Rumunjskoj dočekala tzv. srebrna oprema, a sada se sprema oprema sa zlatnim oznakama. Novi ugovor trebao bi biti potpisan u travnju.

HTV komentira utakmicu s Ikastom iz studija

U zadnji čas otkazano je putovanje sportskog komentatora HTV-a Željka Vele u Dansku, jer mora na komentiranje Zagrebove utakmice u Celje. Utakmicu će iz zagrebačkog studija komentirati Viki Ivanović.

Oko HTV-a ima još novosti. Zbog pomaka u programu 21. ožujka (vaterpolo i muški reprezentativni rukomet Hrvatske i Grčke) Podravka Vegeta zamoljena je da utakmicu s Ikastom pomakne za pola sata unaprijed. U Ikastu će se dogovoriti da to bude u 14,30 sati, umjesto već utvrđenih 15 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ivanje u Kalinovcu

FOTO/VIDEO Zabavljali se u Kalinovcu uz nastupe KUD-ova, druženje i bogat program

KUD Grgur Karlovčan iz Kalinovca, Općina Kalinovac te Turistička zajednica područja Dravski peski i ove su godine organizirali tradicionalnu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×