26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka Vegeta: Vesna Milanović Litre potpisala na još godinu dana
P

Ne propustite

Reprezentativna kružna napadačica Vesna Milanović Litre, koja je zajedno s Nikicom Pušić-Koroljević došla u RK Podravku prije nešto manje od dvije godine i kojoj ugovor traje do 30. lipnja, u četvrtak, 29. ožujka potpisala je novi ugovor na godinu dana.

 

Tako Podravka Vegeta kompletira ekipu za iduću sezonu, jer ne treba zaboraviti da su ugovore produžile i Sanja Damnjanović i Lidija Horvat, a prinova je i mađarska reprezentativka Anita Bulath, koja je potpisala ugovor na dvije godine.

Ugovor imaju od ranije Miranda Tatari, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Marta Žderić, a karijeru u Koprivnici nastavljaju i mlade Ivana Kapitanović, Ivana Dragišić, Sara Šenvald, Andrea Čović, Iva Pongrac, iz Zeline se vraća Marijeta Vidak. Kompletiranje sastava se nastavlja, a trenutno je u prvom planu nastavak suradnje s Anitom Gaće.

– S Vesnom Milanović Litre potpisali smo ugovor na godinu dana, ali ponovni razgovori slijede u studenome, kada ćemo, budemo li mi zadovoljni s njom i ona s nama, razgovarati o produženju ugovora. Tada počinjemo stvarati ekipu za sezonu 2013/2014. – rekla je direktorica RK Podravke Božica Palčić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kapitalan projekt

Zavodu za hitnu u Koprivnici novo parkiralište za 255.800 eura, dr. Devčić: Možda već treba razmišljati i o preseljenju Zavoda

Ugovor o nabavi za gradnju novog parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije vrijedan 255.800 eura potpisali su danas...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×