6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravkina Uprava proširuje sastav – Hrvoje Kolarić novi član
P

Ne propustite

Na danas održanoj sjednici Nadzorni odbor Podravke d.d. dao je suglasnost na Plan poslovanja Grupe Podravka za 2013. godinu i Strategiju Grupe Podravka za naredno petogodišnje razdoblje u kojima je naglasak na povećanju operativne efikasnosti poslovanja, profitabilnom rastu, uz dodatno snaženje pozicije na domaćem te ključnim inozemnim tržištima.

Na istoj je sjednici na prijedlog predsjednika Uprave odlučeno da se proširi sastav Uprave Podravke d.d. novim članom, u cilju jačanja farmaceutskog dijela poslovanja Grupe Podravka kao i boljeg korištenja sinergije prehrambenog i farmaceutskog segmenta poslovanja. Novim članom Uprave Podravke d.d., Nadzorni odbor je imenovao gospodina Hrvoja Kolarića s danom 20. prosinca 2012. godine.

Hrvoje Kolarić Hrvoje Kolarić diplomirao je 1998. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2011. stekao je i titulu magistra poslovnog upravljanja (Master of Business Administration), na IEDC Bled. U svojoj je poslovnoj karijeri bio direktor BMS Pharmaceuticalsa, niše proizvoda i razvoja poslova, potom direktor PharmaSwiss d.o.o. Hrvatska, menadžer u predstavništvu Bristol – Mayers Squibb-a za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu, a potom menadžer za alergološke i respiratorne proizvode u predstavništvu Schering Plough u Hrvatskoj.

Na mjesto člana Uprave Belupa d.d. imenovan je u svibnju 2005. godine, a u svibnju  2012. godine imenovan je za predsjednika Uprave Belupa d.d.

Poslovnikom o radu Uprave uređene su i nove nadležnosti pojedinih članova Uprave, tako da je je g. Jorn Pederson postao nadležan za strateško restrukturiranje, oprimalizaciju poslovnih procesa, nabavu i logistiku, a gđa. Olivija Jakupec za prodaju na svim tržištima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×