OKOLICA KOPRIVNICE

Podravski sin tukao i hladnom vodom polijevao teško pokretnu majku, prijetio je i da će je ubiti

Vijeće Županijskog suda u Koprivnici usvojilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti, navode iz DORH-a.

09:00h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici 27. srpnja podignulo je optužnicu protiv 41-godišnjaka zbog kaznenih djela prijetnje i nasilja u obitelji.

Državno odvjetništvo RH navodi kako se okrivljenika tereti da je tijekom 2019. i 2020. godine u obiteljskoj kući, u okolici Koprivnice, vrijeđao i fizički napadao svoju teško pokretnu 65-godišnju majku, više je puta polijevajući hladnom vodom. Kao da to nije dovoljno strašno, 5. srpnja došao je u njezinu spavaću sobu, zaprijetio joj da će je ubiti, a potom je više puta udario rukama i štapom po glavi. Time joj je nanio tjelesne ozljede.

– Vijeće Županijskog suda u Koprivnici usvojilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenog djela kojim prijeti – navode iz DORH-a.

čitam...