Poginuo direktor Podravskih mlinova Željko Veselić

10:49h
0
veselic m

Direktor Podravskih mlinova i predstavnik vlasnika Sloge podravske trgovine 49-godišnji Željko Veselić smrtno je stradao u subotu oko 11 sati u Zagrebu. Zagrebačka policija je izvijestila kako je do nesreće došlo u krugu tvrtke u Dubravi, kada je prilikom demontaže dijelova stroja pao filter za brašno visok tri metra i težak jednu tonu.

Filter ja pao na Veselića, prignječio ga uz zid i na mjestu ga usmrtio. Tvrtka Podravski mlinovi je naime kupila mlin od Klare u Zagrebu, pa je Veselić tamo bio s radnicima i nadgledao radove.

Smrt Željka Veselića zatekla je mještane Podravskih Sesveta, kao i zaposlenike dviju tvrtki. Direktor Sloge podravske trgovine Valent Vrhovski je kazao kako je to veliki gubitak za zaposlenike Podravskih mlinova gdje je bio direktor a i Sloge gdje je bio član Nadzornog odbora i predstavnik vlasnika.

– Bio je čovjek vizije, donosio je brzo odluke i sigurno će nedostajati njegova energija. Stoga imamo obvezu nastaviti zacrtane ciljeve da razvijemo Slogu kao prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata u Podravini na dobrobit poslovnih partnera, zaposlenika i njegove obitelji, rekao je Valent Vrhovski.

Posljednji ispraćaj Željka Veselića bit će na groblju u Velikoj Gorici u srijedu u 14,30 sati.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr