- Oglas -

U sklopu projekta SportOverBorders gimnazijalci i njihove mentorice u listopadu ove godine, boravili su na Judo trening kampu u Zalaegerszegu, Mađarska. Tijekom svog boravaka u kampu u Zalaegerszegu gimnazijalci su snimili i kratak video koji vam donosimo u prilogu.

Riječ je o prvom od četiri kampa koji su planirani u sklopu projekta. Na kampu su sudjelovali mladi od 14 do 18 godina iz svih gradova partnera (Heviz, Zalaegerszeg, Čazma i Koprivnica). Iz Koprivnice je sudjelovalo šest učenika iz Gimnazije Fran Galović – Izabela Doris Panić, Domagoj Džanko, Karlo Hlevnjak, Filip Verčević, Luka Zobec i Patrik Ivačić u pratnji prof. Natalije Šalamon. Učili su o osnovama i tehnici juda, a zadnji dan održalo se regionalno natjecanje na kojem je Filip Verčević osvojio 1. mjesto, a Domagoj Džanko 3. mjesto.

Ukupni budžet projekta je oko 1,5 milijuna kuna, dok budžet Grada Koprivnice je oko 403.506,00 kuna. Koordinatorica projekta ispred Gimnazije Fran Galović je prof. Marina Tomac Rojčević.

- Oglas -

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime