6.5 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POKRAJ VARAŽDINA

Pokrenula tvrtku pa neplaćanjem poreza oštetila državu za više od 400 tisuća kuna
P

Suprotno zakonu, tereti je se za to da nije evidentirala sve obvezne poslovne događaje, nije izrađivala i javno objavljivala godišnje financijske izvještaje niti vodila knjigu izlaznih i ulaznih računa.

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv 54-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela utaje poreza ili carine i povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

Na stranicama Državnog odvjetništva RH stoji kako je se tereti da je kao osnivačica tvrtke iz okolice Varaždina te osoba koja je vodila poslovanje, od siječnja 2017. do prosinca 2018. godine, u poslovne knjige bilježila ulazne račune za nabavu robe koja nije korištena za posao. Time je izbjegla, odnosno nije prijavila niti platila porez na dodanu vrijednost, oštetivši državni proračun za više od 400 tisuća kuna.

Suprotno zakonu, tereti je se za to da nije evidentirala sve obvezne poslovne događaje, nije izrađivala i objavljivala godišnje financijske izvještaje niti vodila knjigu izlaznih i ulaznih računa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×