Hvatanje prijestupnika

POLICIJSKA AKCIJA Vozači divljaju na cesti u vašoj blizini? Evo prilike, policija prima prijedloge za nadziranje brzine

Svoje prijedloge građani mogu slati do 10. travnja (utorak), putem email-a koprivnicko-krizevacka@policija.hr.

09:16h
0
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

Brojna su mjesta u našem kraju gdje se redovito krše ograničenja brzine, a građani i mještani svjedoče jurnjavi kroz svoja naselja te strahuju za život.


U komentarima na naše članke iz rubrike crna kronika čitatelji često ističu mjesta na kojima bi pojačani nadzor brzine itekako dobro došao, a sada će imati priliku te svoje prijedloge uputiti i onima koji u vezi toga mogu nešto i učiniti.

Naime, od 16. do 22. travnja na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i području ostalih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj te zemljama Europske unije, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

U sklopu toga, od 6 sati dana 18. travnja (srijeda) do 6 sati dana 19. travnja (četvrtak), provodit će se 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila, policija prima prijedloge građana o lokacijama na kojima bi se akcija trebala provoditi.

– Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predložite mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatraju da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila. Također sve građane obavještavamo da se mogu neposredno uključiti u provedbu 24-satne akcije nadzora brzine kretanja – poručuju iz policije.

Svoje prijedloge građani mogu slati do 10. travnja (utorak), putem email-a koprivnicko-krizevacka@policija.hr.

čitam...