1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Hvatanje prijestupnika

POLICIJSKA AKCIJA Vozači divljaju na cesti u vašoj blizini? Evo prilike, policija prima prijedloge za nadziranje brzine
P

Svoje prijedloge građani mogu slati do 10. travnja (utorak), putem email-a koprivnicko-krizevacka@policija.hr.

Ne propustite

Brojna su mjesta u našem kraju gdje se redovito krše ograničenja brzine, a građani i mještani svjedoče jurnjavi kroz svoja naselja te strahuju za život.

- Oglas -

U komentarima na naše članke iz rubrike crna kronika čitatelji često ističu mjesta na kojima bi pojačani nadzor brzine itekako dobro došao, a sada će imati priliku te svoje prijedloge uputiti i onima koji u vezi toga mogu nešto i učiniti.

Naime, od 16. do 22. travnja na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, kao i području ostalih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj te zemljama Europske unije, provoditi će se pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

U sklopu toga, od 6 sati dana 18. travnja (srijeda) do 6 sati dana 19. travnja (četvrtak), provodit će se 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila, policija prima prijedloge građana o lokacijama na kojima bi se akcija trebala provoditi.

- Oglas -

– Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije na način da nam predložite lokacije za vršenje nadzora brzine kretanja vozila odnosno da nam predložite mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali vršiti nadzor brzine kretanja jer smatraju da na tim mjestima vozači ne poštuju ograničenja brzine kretanja vozila. Također sve građane obavještavamo da se mogu neposredno uključiti u provedbu 24-satne akcije nadzora brzine kretanja – poručuju iz policije.

Svoje prijedloge građani mogu slati do 10. travnja (utorak), putem email-a koprivnicko-krizevacka@policija.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

materijalna šteta

FOTO/VIDEO Poznati detalji nesreće kod Auto kluba, 71-godišnjakinja previdjela znak STOP, kriv je i vozač (45), nije imao upaljena svjetla

Jučer prijepodne pisali smo o prometnoj nesreći u Koprivnici, točnije na križanju Potočne, Mažuranićeve i Ulice Stari Brežanec. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti