17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Poljoprivreda, prerađivačka industrija i područje energetike budućnost su gospodarstva naše županije
P

Ne propustite

Zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros i načelnica sektora za malo i srednje poduzetništvo Jasminka Keser jučer su u Koprivnici predstavili plan poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu „Poduzetnički impuls” u iznosu od 730,5 milijuna kuna.

Prisutnima se uvodno obratio Dražen Pros koji je poduzetnicima ukratko predstavio plan poticanja poduzetništva i obrta, nacrt novog Zakona o obrtu, kao i ostale mjere Vlade Republike Hrvatske usmjerene poticanju poduzetništva i obrta.

Nakon Prosove prezentacije slijedila je prezentacija Jasminke Keser koja je spomenula sve četiri mjere i 14 aktivnosti ovogodišnjeg Poduzetničkog impulsa i prošla kroz svaku mjeru.

Iznijela je najčešća pitanja koja poduzetnici svakodnevno postavljaju Ministarstvu poduzetništva i obrta te naglasila preduvjete koje poduzetnici moraju zadovoljiti kako bi mogli prijaviti projekte na ova bespovratna sredstva, poput pozitivnog poslovanja, broja zaposlenih, registrirane djelatnosti, godina poslovanja i slično.

Gost prezentacije bio je Dražen ProsZamjenik ministra Dražen Pros, pozvao je sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije da prijave svoje projekte i da na taj način iskoriste bespovratna sredstva i ojačaju te poboljšaju svoje poslovanje i samim time budu konkurentniji na tržištu.

– U Koprivničko-križevačkoj županiji glavni će naglasak gospodarstva biti na tri područja. Poljoprivreda, prerađivačka industrija i područje energetike dugoročno će određivati razvoj gospodarstva našeg kraja – rekao je Pros.

Ravnateljica PORE Razvojne agencije Melita Birčić pozvala je sve poduzetnike koji odgovaraju uvjetima da sudjeluju na radionicama koje će potporne institucije organizirati kako bi im omogućile uspješnije prijavljivanje na ovaj Program.

Predstavljanju je nazočilo više od 130 poduzetnika i predstavnika potpornih institucija s područja cijele županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan maturanata

Križevački maturanti u petak obilježavaju svoj dan i ove godine neće biti koncerta!

Tradicionalno obilježavanje Dana maturanata križevačkih srednjih škola očekuje se u petak, 24. svibnja. Kao i prijašnjih godina, svi maturanti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×