potpis ugovora

Ponajbolja igračica Podravke Lamprini Tsakalou potpisala novi ugovor i produžila vjernost klubu

Rukometnu karijeru započela je u grčkom klubu OF Nea Ionia s kojim je slavila četiri naslova prvaka i dva naslova grčkog Kupa.

11:47h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Igračica Podravka Vegete Lamprini Tsakalou još će najmanje jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete, objavile su službene stranice kluba. Danas je u prostorijama RK Podravka potpisala novi jednogodišnji ugovor, odnosno do ljeta 2021. godine.

Lamprini je stigla u Koprivnicu početkom sezone, a prije toga igrala je dvije sezone u Krim Mercatoru s kojim  je nastupala u Ligi prvakinja. Rukometnu karijeru započela je u grčkom klubu OF Nea Ionia s kojim je slavila četiri naslova prvaka i dva naslova grčkog Kupa.

– Drago mi je što ostajem u Podravka Vegeti. Zadovoljna sam ekipom, ali i cijelom atmosferom u Klubu. Sljedeće godine mijenja se sustav natjecanja u Ligi prvakinja, a ja se nadam da ćemo postići još bolje rezultate u njoj. Također želja mi je naučiti hrvatski kako bi mogla bolje komunicirati s navijačima, ali i medijima – rekla je Lamprini prilikom potpisivanja novog ugovora.

Foto: RK Podravka Vegeta