27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obnova društvenih domova

PORA pripremila dva projekta u vrijednosti 11 milijuna kuna
P

Intenzitet javne potpore iznosi 90 posto ukupnih prihvatljivih troškova ulaganja obzirom da navedene općine spadaju u treću skupinu jedinica lokalne samouprave prema indeksu razvijenosti.

Ne propustite

U okviru provedbe projekta “Jačanje kapaciteta dionika regionalnog razvoja za apsorpciju EU sredstava u KKŽ”, PORA je pripremila dva projekta koja su prijavljena na natječaj za provedbu podmjere 7.4. koja podrazumijeva Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, u okviru Programa ruralnog razvoja.

Projektom adaptacije i opremanja prostorija Doma kulture u Novigradu Podravskom u ukupnom iznosu od 3,3 milijuna kuna stvorit će se preduvjeti za daljnji razvoj organizacija civilnog društva te osigurati kvalitetan prostor u skladu s njegovom namjenom.

Projekt rekonstrukcije i nadogradnje postojećeg Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu ukupne vrijednosti 7,8 milijuna kuna uključuje preuređenje unutarnjih prostorija i nadogradnju novih te opremanje istih, gradnju pristupne ceste, parkirališta i pješačke zone.

Intenzitet javne potpore iznosi 90 posto ukupnih prihvatljivih troškova ulaganja s obzirom na to da navedene općine spadaju u treću skupinu jedinica lokalne samouprave prema indeksu razvijenosti.

Natječaj je otvoren od 24. veljače, a Zahtjevi za potporu u AGRONET-u mogu se podnositi do 18. svibnja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

babinjak

FOTO Počelo je jubilarno Ljeto na Šoderici, gledatelji jedva dočekali urnebesnu predstavu Kerekesh teatra

Počelo je još jedno Ljeto na Šoderici, a gledatelji su se zaželjeli dobre zabave i smijeha. Moglo se to vidjeti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×