4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Porezna uprava nije odobrila obročnu otplatu duga Podravki Vegeti
P

Ne propustite

Upravni odbor RK Podravke razmotrio je i prihvatio prijedlog temeljnih akata, prilagođenih zakonima o športu i udrugama, za skupštinu koja će se održati u utorak, 6. srpnja u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Koprivnici.

Uz statut, usvojeni su i tekstovi stegovnog pravilnika i pravilnika o nagradama i kaznama. Još treba utvrditi mogu li članovi Upravnog odbora biti i članovi skupštine. Inače, članovi skupštine umjesto Krešimira Mulvaja i Marijana Domovića bit će koprivničko-križevački župan Darko Koren i koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Kako je od središnjice Porezne uprave iz Zagreba donijeto rješenje o dugovanju koje negira pravo na obročnu isplatu, odlučeno je da će se podnijeti žalba u zakonskom roku, jer se smatra da je rješenje nepravedno, jer za razliku od mnogih RK Podravka plaća i namjerava i dalje plaćati svoje dugove. Pokušat će se iznaći način na koji bi se taj problem riješio.

Matijević vodi podmladak

Upravni odbor preuzeo je kao obavezu isplatiti dugovanje za korištenje gimnazijske sportske dvorane od 1. travnja prošle godine, a klub je na tragu dogovora o uvjetima korištenja dvorane ubuduće.

Novi voditelj svih kategorija podmlatka Mato Matijević podnio je okvirni program rada, ali će se u kolovozu, nakon juniorskog SP-a i godišnjih odmora, održati tematska konferencija o podmlatku i utvrditi konkretniji program, s više detalja.

Stipendijski ugovori za učenice i studentice

Upravni odbor odobrio je nove stipendijske ugovore s igračicama na koje se računa u Podravki Vegeti, a odnosi se na učenice i studentice. To su Iva Pongrac, Anita Poljak, Antonija Jukić i Ana Marija Beljo, dorađeni ugovori potpisani su s Ivanom Dragišić i Monikom Beljom, dok Andrea Čović, Ivana Kapitanović i Lea Vukojević imaju važeće ugovore.

Sezona počinje 27. srpnja, Bepov memorijalni turnir 3. i 4. rujna

Nova sezona počet će zajedničkim ručkom rukometašica 27. srpnja, a 28. srpnja počinju pripreme. Od 3. do 11. kolovoza prva ekipa boravit će na pripremama u Delnicama. Utvrđen je i termin održavnja memorijalnog turnira Josip Samaražija Bepo. To je 3. i 4. rujna. Dolazak je potvrdila podgorička Budućnost T-Mobile, a ovih dana očekuje se odgovor bečkog Hypa i ljubljanskog Krim Mercatora. Dogodi li se da sve ekipa pristanu, bit će repriza nedavno održanog Final Foura u Podgorici s istim ekipama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×