borac se pojačao

POSLJEDNJI TRANSFERI Molvarska braća Vindić oblače dres velikog rivala, Kunovec i Panonija doveli pregršt novih imena

Tehnika je u svoje redove registrirala Ritošu iz Hlebina,Loptanika i Harambašu iz Osvita, te Juru Dodleka iz legradskog Graničara, dok se nakon pauze vraća Zoran Vlah i to u dres Osvita iz Đelekovca.

18:00h
0
Nk Mladost Molve - Nk Kalinovac
foto// Ivan Brkić

Službeno glasilo županijskog nogometnog saveza ponovno je izašlo nakon kraće pauze. U njemu je mnoštvo transfera koji su dosad bili potvrđeni, međutim sada su knjižice igrača stigle u nove klubove. Ima tu prijelaza unove klubove i povrataka u stare. Neki igrači nisu bili zadovoljni prinovama u svom dosadašnjem klubu, stoga su odmah zatražili papire i potražili novu sredinu.

Prvak Prve ŽNL Borac iz Imbriovca registrirao je Vedrana Kovača koji stiže iz Austrije, Davida Juraka koji dolazi iz Zagreba, pristigao je Mario Vuger iz Bukovčana i Sandro Rajić iz drnjanskog Tomislava.

U dnjanskom Tomislavu dva su povratnika, riječ je o Alenu Kesteliju i Hrvoju Bačiju koji stižu iz Podravec Torčeca i imbriovečkog Borca. Stigli su i Đurašević iz Reke, Koren iz Cvetkovca, te Mustač.

Sloga iz Koprivničkog Ivanca vratila je nekadašnjeg kapetana Sinišu Bartolovića, a stigao je i Filip Piskač iz Omladinca. Tu je i vratar Burek koji dolazi iz Koprivničkih Bregi, te Adriano Slatina iz Močila Prekodravac iz Ždale više nema istog trenera, Vedriš je dobio slobodne papire, a dovedena su tri igrača s bjelovarskog kraja. Iz Zdenke su stigli Padro, Grlić i Topić.

Novigradska Drava registrirala je Ivana Ranilovća i Davida Kovača. Novi prvoligaš Lipa iz Hlebina službeno je doveo Kolarića iz Legrada, Gažija iz Koprivnice, Kopornića iz Prekodravca i vratara Grubešića iz pustakovečkog Jedinstva.

Puno je novih imena u Panoniji iz Peteranca. Stigli su Topolovčan iz Kloštra Podravskog, Rožmarić i Kremer iz GOŠK-a, te Špernjak, Hajduković i Bukvić iz Omladinca.

Strajnić je napustio virovski Podravac, a u klub su stigla braća Vindić iz Molvi, Danijel i Josip, kapetan Mladosti.

Križevci su registrirali svog bivšeg igrača Roberta Rumenjaka i Antu Pavličevića, a napustili su ih Sučić, koji se vratio u Ždralove, te Švagelj i Orejaš koji će nositi dres đurđevačkog Graničara.

Starigrad je doveo vratara Leskovara i Martina Labaša iz Panonije, Lovković je prišao iz Drnja, a Luka Jakopan iz Prekodravca.

Reka, klub iz istoimenog predgrađa Koprivnice doveo je Ivana Radotovića iz Poleta, Dražetića iz Starigrada, Đureca iz Miklinovca, Adamića iz Sokola i vratara Posavca iz GOŠK-a.

Tehnika je u svoje redove registrirala Ritošu iz Hlebina,Loptanika i Harambašu iz Osvita, te Juru Dodleka iz legradskog Graničara, dok se nakon pauze vraća Zoran Vlah i to u dres Osvita iz Đelekovca.

Herešinski Omladinac registrirao je dva Lončarića iz Slaven Belupa, Šanjića iz Miklinovca, Prekpalaja iz GOŠK-a i Fonjaka iz Tomislava iz Drnja. Kunovečko Bratstvo nastavlja po starom receptu. Ovog ljeta doveli su Godeka i Grbića iz Kamena iz Siraća, te Juricu Ivanušića iz zagrebačke Trešnjevke. Stigao je i Bakran iz NK ZET-a.

Još ranije klubu su se vratila tri Zagrepčana koji su drugi dio sezone proveli u Kalinovcu, riječ je o Hajdiću, Sljepčeviću i Jurčiću.

Loading...