12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Klub borilačkih vještina

Postanite nindža kroz treninge Ju Jutsu kluba Samurai iz Koprivnice i vodstvo Damira Županića
P

Kroz treninge polaznici će steći sigurnost, vještine i znanja koje će im pomoći u slučaju samoobrane. Isto tako, ove godine namjera je da s radom krenu i mlađi uzrasti, dobna skupina od 10 godina na više. Moto kluba je ''Počnite tamo gdje drugi odustaju!''

Ne propustite

Ju Jutsu klub Samurai radi više od osamnaest godina pod vodstvom Damira Županića, koji ga je osnovao i vodi ga od 1999. godine. Otvoren je za sve one koji žele raditi na tehnikama samoobrane, na svom mentalnom, fizičkom i duhovnom razvoju.

U klubu pružaju priliku i pozivaju sve dobne skupine neovisno o spolu da se priključe treninzima koji se održavaju u Osnovnoj školi Antun Nemčić Gotovinski u Koprivnici. Treninzi su dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 19.00 do 20.30 sati. Ostale dane kada je moguće treninzi su po dogovoru na otvorenom.

Kroz treninge polaznici će steći sigurnost, vještine i znanja koje će im pomoći u slučaju samoobrane. Isto tako, ove godine namjera je da s radom krenu i mlađi uzrasti, dobna skupina od 10 godina na više. Moto kluba je ”Počnite tamo gdje drugi odustaju!”


Za sve informacije i prijave slobodno kontaktirajte voditelja kluba Damira Županića na 098 244 968, ili na e-mail damirzupanic@gmail.com

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan svim Martinima!

Martin je današnji slavljenik. Martin je motivirajuća, zabavljena, realistična, pouzdana, neovisna i zgodna osoba.
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×