Klub borilačkih vještina

Postanite nindža kroz treninge Ju Jutsu kluba Samurai iz Koprivnice i vodstvo Damira Županića

Kroz treninge polaznici će steći sigurnost, vještine i znanja koje će im pomoći u slučaju samoobrane. Isto tako, ove godine namjera je da s radom krenu i mlađi uzrasti, dobna skupina od 10 godina na više. Moto kluba je ''Počnite tamo gdje drugi odustaju!''

12:12h
0
Foto: djurdjevac.hr
Ju Jutsu klub Samurai radi više od osamnaest godina pod vodstvom Damira Županića, koji ga je osnovao i vodi ga od 1999. godine. Otvoren je za sve one koji žele raditi na tehnikama samoobrane, na svom mentalnom, fizičkom i duhovnom razvoju.

U klubu pružaju priliku i pozivaju sve dobne skupine neovisno o spolu da se priključe treninzima koji se održavaju u Osnovnoj školi Antun Nemčić Gotovinski u Koprivnici. Treninzi su dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 19.00 do 20.30 sati. Ostale dane kada je moguće treninzi su po dogovoru na otvorenom.

Kroz treninge polaznici će steći sigurnost, vještine i znanja koje će im pomoći u slučaju samoobrane. Isto tako, ove godine namjera je da s radom krenu i mlađi uzrasti, dobna skupina od 10 godina na više. Moto kluba je ”Počnite tamo gdje drugi odustaju!”


Za sve informacije i prijave slobodno kontaktirajte voditelja kluba Damira Županića na 098 244 968, ili na e-mail damirzupanic@gmail.com

čitam...