22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potpisan Ugovor o ispitivanju kvalitete stočne hrane
P

Ne propustite

Župan Darko Koren i ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barač u subotu su u sklopu manifestacije Dani travnjaka potpisali Ugovor o ispitivanju kvalitete stočne hrane. Potpisivanjem tog Ugovora, naša se županija obavezala financirati ispitivanje kvalitete stočne hrane za poljoprivredna gospodarstva koja se nalaze na području Koprivničko-križevačke županije.

Ispitivanja će provoditi Hrvatska poljoprivredna agencija putem Laboratorija za kontrolu kvalitete hrane, a Ugovorom je predviđeno da će se hrana analizirati na gospodarstvima koja imaju više od 30 krava, što će Županiju koštati 30 tisuća kuna.

Inače, Koprivničko-križevačka županija je treća županija u Hrvatskoj po broju krava i količini proizvedenog mlijeka, te bi rezultati ovoga ispitivanja uzgajivačima mogli olakšati balansiranje obroka, a sve u svrhu veće proizvodnje i kvalitete mlijeka čime bi se postigla veća ekonomska isplativost proizvodnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Spas od vrućina

Kako rashladiti sobu? Uz ove trikove ventilator možete pretvoriti u klimu

Ako se pitate kako brzo i lako rashladiti sobu, klasični ventilator lako i brzo možete pretvoriti u svojevrstan klima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×