16.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potvrđen virus gripe kod šest hospitaliziranih, ograničene posjete u koprivničkoj bolnici
P

Ne propustite

U proteklih tjedan dana, od 19. do 26. siječnja 2015. godine, u koprivničkoj Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek” bilo je pet otpuštenih pacijenata s dijagnozom upale pluća. Kako je izvijestila zamjenica sanacijske upraviteljice dr. Mirna Zagrajski Brkić, kod tih se bolesnika radilo o bakterijskim infekcijama, što je uobičajena brojka s obzirom na period godine.

Na odjelima u Službi za interne djelatnosti pod sumnjom na sindrom gripe hospitalizirano je 20 bolesnika.

– Radi se o bolesnicima s klinički izraženim simptomima gornjeg respiratornog sustava uz druge kronične bolesti. Od 20 pacijenata smo za njih šest dobili pozitivne nalaze obrisaka na virus influence tip A.

U bolnici su uvedene i mjere ograničenja posjeta radi sigurnosti bolesnika.

– Preporučamo nedolazak bolesnicima u posjete u bolnici za naredni period, zasada ovaj tjedan, u Službu za interne djelatnosti. Član obitelji može se javiti odjelnoj sestri u slučaju neophodne situacije. Na ostalim odjelima u bolnici Preporuka je posjete jednog zdravog člana obitelji – rekla je dr. Mirna Zagrajski Brkić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×