KOMPLETIRA SE KADAR

Potvrđeno četvrto pojačanje, Nemanja Glavčić potpisao za Slaven Belupo

Glavčić je 22-godišnji veznjak, rođen u Kraljevu, koji je igrao za Teleoptiku, Partizan te Spartak, ukupno sakupivši više od stotinu nastupa u najvišem rangu srpskog nogometa.

17:11h
0
Nemanja Glavčić // Foto: NK Slaven Belupo

Slaven Belupo na svojim je službenim stranicama predstavio novo pojačanje. Radi se o Nemanji Glavčiću, čime je potvrđena jučerašnja neslužbena informacija. Potpisao je ugovor na tri godine.

Glavčić je 22-godišnji veznjak, rođen u Kraljevu, koji je igrao za Teleoptiku, Partizan te Spartak, ukupno sakupivši više od stotinu nastupa u najvišem rangu srpskog nogometa. Valja istaknuti i kako je šest puta istrčao na travnjak u europskim natjecanjima te odradio 59 utakmica kao član mlađih srpskih reprezentativnih selekcija.

– Ovo je moj prvi inozemni angažman i iznimno mi je drago da sam stigao baš u Slaven Belupo. Čuo sam sve najbolje o klubu, ali i o hrvatskoj ligi tako da nisam dugo razmišljao. Drago mi je da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo i nadam se da je ispred mene i kluba uspješna sezona. Znam da su postavljeni visoki ciljevi ove sezone i to me dodatno privuklo – izjavio je Glavčić za službene klupske stranice.

Nemanja Glavčić // Foto: FK Spartak

O broju mogućih asistencija i pogodaka nije želio govoriti, no kaže kako voli igrati u klubovima koji njeguju napadački nogomet i teže posjedu.

– Što se tiče moje pozicije, najbolje se osjećam iza napadača, ali na treneru je da odredi gdje ću igrati, a na meni da se prilagodim – dodao je Glavčić.

Postao je četvrto pojačanje u momčadi trenera Ivice Sertića nakon Muzafera Ejupija, Gorana Parackog i Tomislava Božića.

čitam...
Loading...