12.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

POU Koprivnica koordinator je Tjedna cjeloživotnog učenja za tri županije te pozivaju građane da se uključe
P

Regionalni koordinator Tjedna cjeloživotnog učenja i ove godine za Koprivničko križevačku, Varaždinsku i Međimursku županiju je Pučko otvoreno učilište Koprivnica.

Ne propustite

Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja koja na jednostavan način potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te pokrenula osobna motivacija.

Regionalni koordinator Tjedna cjeloživotnog učenja i ove godine za Koprivničko križevačku, Varaždinsku i Međimursku županiju je Pučko otvoreno učilište Koprivnica, koje poziva sve zainteresirane da se uključe u kampanju promicanja cjeloživotnog obrazovanja u 16. Tjednu cjeloživotnog učenja koji će se u Hrvatskoj održati od 26. rujna do 2. listopada 2022.

POU Koprivnica održat će radne sastanke u županijama za koje je regionalni koordinator održati prema sljedećem rasporedu:

Za Varaždinsku županiju sastanak će se održati u srijedu, 14. rujna 2022. u 10:00 sati u zgradi Pučkog otvorenog učilišta Varaždin, Hallerova aleja 1/II, 42000 Varaždin, a za Međimursku županiju će se održati tog istog dana u 13:00 sati u zgradi Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, Kralja Tomislava 52, 40 000 Čakovec.

Sve informacije o kampanji možete dobiti na adresu elektroničke pošte info@pou-kop.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Više sreće nego pameti

Sjećate se jučerašnjeg slijetanja u Rasinji? Prometni mamlaz imao je 3,18 promila

Bili smo jučer na mjestu prometne nesreće koja se dogodila oko 6.50 u Rasinji u Kolodvorskoj ulici. Kako doznajemo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×