Casting

Pozivaju se podravsko-prigorske ljepotice da se prijave na izbor za Miss supranational, Marinela Kilić: Osam djevojaka odlazi na završnicu na Jadranskoj obali

Podsjetimo, prošle godine je titulu županijske Miss Supranational odnijela Irena Dokić iz Križevaca.

16:30h
0

Počele su pripreme za regionalni izbor Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati 5. svibnja u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima.

Prijave za casting su u tijeku, a mogu se prijaviti zainteresirane djevojke između 16-24 godine.

– Moram naglasiti da osam djevojaka iz naše županije odlazi na završnicu Miss Supranational Croatia 2018. godine koja će se održati na Jadranskoj obali. Kao i svake godine, djevojke darujemo vrijednim nagradama naših sponzora – kazala nam je Marinela Kilić, organizatorica i direktorica regionalnog izbora Koprivničko-križevačke županije i vlasnica križevačkog butika Lu Lei.

Izbor za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije, Irena Dokić i Patricija Markač // FOTO: Admir Sinani

Podsjetimo, prošle godine je titulu županijske Miss Supranational odnijela Irena Dokić iz Križevaca, prva pratilja je bila Patricija Markač iz Đurđevca, druga pratilja Ana Marija Valjak iz Križevaca, a za Miss Supranational fotogeničnosti proglašena je bila Petra Paklan iz Križevaca. Događaj smo i popratili. 

Važno je napomenuti da svjetski izbor Miss Spranational of the  world u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih predstavnica se bori za tu prestižnu svjetsku titulu.

Zainteresirane mogu poslati nekoliko fotografija i osobne podatke na mail kilic.marinela357@gmail.com ili Facebook profil Marinele Kilić.

 

čitam...