„Praline&FastFood“ u Zagrebu promoviraju svoj prvi album

19:02h
0
„Praline&FastFood“

 


Koprivnički jazz sastav “Praline&FastFood” u zagrebačkom će B. P. Clubu u četvrtak, 3. veljače, od 21 sat održati koncertnu promociju svog prvog studijskog albuma „My Favorite Things“. Album ovog sve popularnijeg benda izašao je krajem prošle godine u izdanju Aquaris Recordsa.

Ulaz na koncert u zagrebačkom klubu biti će besplatan, a osim što će uživati u glasovima Jelene Martinčević – Korbelj, Augustine Posavec, Anite Šepec i Helene Hraščanec te zvucima njihove pratnje Marina Hraščanca (klavijaturist i pjevač), Robina Kneževića (basista), Darka Ivančana (bubnjar) i Vojkana Jocića (saksofonist), svi prisutni moći će kupiti i CD po promotivnoj cijeni od 50 kuna. 

„Praline&FastFood“ u Zagrebu promoviraju svoj prvi albumPozitivno mišljenje o ovome jazz sastavu ima i poznati jazz kritičar, Davor Hrvoj, koji je u recenziji napisao kako „Praline&FastFood“ svojim pjesmama pobuđuju pozitivne emocije.

– Posve jednostavno, slušali su svoje srce, odabrali one pjesme koje osjećaju, poigrali se s njima kao s najdražim igračkama, posipali ih šećerom i vilinskom prašinom te poletjeli u svijet glazbenih čarolija i ljubavi. Radost muziciranja, koju osjećamo u svakoj izvedbi, sugestivno prenose na slušatelje CD-a, pobuđuju pozitivne emocije, smiješak na licu te zadovoljstvo i mir u duši – stoji između ostalog u recenziji.

Sve posjetitelje koncerta, idućeg četvrtka očekuje još jedno iznenađenje, i to u liku Sandre Hraščanec, koja će biti posebna gošća večeri.

 

čitam...