19. studenog

Predsjednik Udruženja Darko Frankol čestitao je svim obrtnicama njihov Svjetski dan poduzetnica

Na području Grada Koprivnice postotak žena poduzetnica je, s obzirom na urbanu sredinu, 37 posto  ili 230 poduzetnica od ukupno 623 koprivničkih obrtnika.

14:14h
0
Darko Frankol // Foto: Matija Gudlin
Darko Frankol // Foto: Matija Gudlin

Predsjednik koprivničkog Udruženja obrtnika Darko Frankol čestitao je svim obrtnicama njihov Svjetski dan poduzetnica koji se obilježava baš danas.

– Čestitam svim našim obrtnicama, ali i svim poduzetnicama njihov Svjetski Dan poduzetnica koji se obilježava 19. studenog. Udruženje obrtnika Koprivnica od ukupnog broja aktivnih članova, njih 855, ima 32 posto obrtnica ili njih 273.

Na području Grada Koprivnice postotak žena poduzetnica je, s obzirom na urbanu sredinu, 37 posto ili 230 poduzetnica od ukupno 623 koprivničkih obrtnika.

– Trudit ćemo se da taj broj bude sve veći i nadamo se da će u tom smjeru biti podrške od države, Grada i Županije. Hrvatska obrtnička komora je na našu inicijativu 2010. godinu proglasila godinom žena u obrtništvu čemu se pridružio i Grad Koprivnica, a Udruženje obrtnika je tom prilikom podijelilo dvadesetak prigodnih Priznanja ženama obrtnicama s najdužim obrtničkim stažom – poručio je Frankol.

čitam...