21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Naš doprinos zajednici

Predstavljen natječaj Zaklade Zamah
P

Naglasio je kako je rok prijave 15. svibanj 2017. godine, visina financijske podrške 10 000 kuna, a dodijelit će se najviše 30 podrški.

Ne propustite

U Gradskoj upravi jučer je udrugama, vrtićima, školama i ostalim ustanovama s područja Koprivničko-križevačke županije predstavljen natječaj Zaklade Zamah, Naš doprinos zajednici.

U ime Grada, okupljene je pozdravio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović koji je pohvalio ovu inicijativu Zaklade Zamah te još jednom naglasio kako su Križevci grad koji se može pohvaliti da je iz fondova Europske unije povukao gotovo jedan gradski proračun.

Foto: Grad Križevci

Sam natječaj predstavio je ravnatelj Zaklade Zamah, Drago Vručinić naglasivši kako se ovim natječajem financiraju građanske akcije odnosno jednokratne akcije koje potiču na aktivizam, poboljšavaju kvalitetu življenja ili općeg dobra.

Akcije koje se mogu prijaviti na natječaj su one kojima se potiče razvoj lokalne zajednice, konkretno rješavaju problemi u lokalnoj zajednici i poboljšavaju uvjeti i kvaliteta življenja, potiče dobrovoljni, volonterski rad i uključivanje većeg broja građana u lokalne zajednice kao i koriste potencijali lokalnog, javnog i profitnog sektora.

Naglasio je kako je rok prijave 15. svibanj 2017. godine, visina financijske podrške 10 tisuća kuna, a dodijelit će se najviše 30 podrški.

Financiraju se građanske akcije koje traju do tri mjeseca, a prijave se vrše putem sustava www.financijskepodrske.hr te poštom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Borac uništio Čazmu s nadrealnih 11:0, Ferdinandovac izgubio pred svojim navijačima

Nakon što je jučer Tehničar iz Cvetkovca i matematički osigurao naslov prvaka 4. Nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, danas su preostale...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×