11.7 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljene liste A-HSP za mjesne odbore
P

Ne propustite

Predsjednik Autohtone – Hrvatske stranka prava Koprivnica Luka Škvorc u povodu predstojećih izbora za članove Vijeća mjesnih odbora predstavio je kandidate i nositelje lista za mjesne odbore Draganovec, Herešin, Starigrad i Vinicu koji su istaknuli najveće probleme u pojedinim dijelovima grada za čije rješavanje će se zalagati.

Škvorc je kao nositelj liste za MO Starigrad govorio o problemu nepostojanja prostorije u kojoj bi se nalazili i družili mladi te upozorio da sadašnji mjesni odbor ne nadzire izvođenje radova u Kamengradskoj koji će “probiti” rokove te nastaviti i nakon 1. listopada.

Nositelj liste za MO Herešin Damir Martinčić pitao je zbog čega još nije izgrađena mrtvačnica za što je novac trebao biti osiguran prodajom društvenog doma za 250.000 kuna te zašto je u cijelosti rekonstruirana samo glavna prometnica, a ne i pet ostalih ulica od kojih dio jedne uopće nema kanalizaciju. Kao problem navodi i nepostojanje adekvatne samoposluge u Herešinu dok nepoštenim smatra činjenicu da se besplatnim gradskim internetom mogu koristiti svi osim stanovnika prigradskih naselja.

Martinčić je na konferenciji za medije naglasio kako na listi za MO Herešin ima i Mađara i Roma te naveo nedopustiv odnos komunalnog poduzeća Koming zbog čijih je radova na obližnjem komposištu došlo do poplave u romskom naselju, što potom nije sanirano. Problemom smatra i to što Romi nemaju odvodnju iako žive stotinjak metara od gradskog pročistača.

Nositelj liste za MO Draganovec naveo je loše stanje glavne prometnice, pješačkih staza, Društvenog doma te infrastrukture uz napomenu da u Draganovcu ima puno starijih osoba koje ne mogu platiti tražene iznose za sve dozvole koje se od njih traže.

Izvor: Glas Podravine

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajmo plavi!

FOTO Sunce privuklo brojne navijače, pogledajte tko je došao bodriti Slaven protiv Hajduka

Utakmice protiv Hajduka uvijek su rado posjećene na Apašu. Ništa drukčije nije bilo ni danas, a sunčano vrijeme dodatno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×