25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Na licu mjesta

Predstavnice UNICEF-a posjetile županiju i područja pogođena poplavom
P

Nakon susreta u Županiji, predstavnice UNICEF-a su u pratnji načelnika Dombaja i Derdića posjetile područja koja su bila pogođena poplavom kako bi se dodatno informirale o razmjerima šteta koje je prouzročila elementarna nepogoda

Ne propustite

U prostorijama županijske uprave, u četvrtak održan je sastanak s predstavnicima UNICEF-a u Hrvatskoj.

Tema sastanka bila je situacija nakon poplava koje su proteklih dana pogodile općine uz rijeku Dravu.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić, ujedno i načelnik Stožera CZ KKŽ te načelnici općina Drnje i Peteranec, Petar Dombaj i Ivan Derdić informirali su predstojnicu UNICEF-ovog ureda u Hrvatskoj Reginu Castillo i voditeljicu Odjela ranog razvoja djece Đurđicu Ivković o stanju na terenu te svim aktivnostima koje su provedene u proteklih nekoliko dana.

Predstavnice UNICEF-a su zahvalile Županiji i općinama na svemu što rade kako bi djeca i najugroženije društvene skupine imale adekvatne uvjete za život te su izrazile zadovoljstvo što škole i vrtići nisu pretrpjele štetu usred poplave.

Zamjenik Ljubić je istaknuo kako je Županija tijekom cijele krizne situacije vodila brigu o svim društvenim skupinama te da se i nevezano za aktualnu situaciju u Koprivničko-križevačkoj županiji u kontinuitetu ulaže u razvoj djece i mladih te brine o kvalitetnim uvjetima obrazovanja i zdravstveno-socijalnoj zaštiti.

– Odlično surađujemo sa školama, zdravstvenim ustanovama, Policijskom upravom, organizacijama civilnog društva i svima koji izravno utječu na razvoj dječjeg zdravlja i okruženja. Stvaramo uvjete za jednak osobni razvoj djece u svakoj jedinici lokalne samouprave, svima želimo pružiti jednake mogućnosti za rast i razvoj – poručio je Ljubić na sastanku.

Nakon susreta u Županiji, predstavnice UNICEF-a su u pratnji načelnika Dombaja i Derdića posjetile područja koja su bila pogođena poplavom kako bi se dodatno informirale o razmjerima šteta koje je prouzročila elementarna nepogoda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nova nesreća

NEVJEROJATNO Dijete vozilo quad, a klinac ih “ganjao” na motociklu i stradao, u bolnici je s teškim ozljedama

Nesreće s motorima i quadovima u posljednje su vrijeme sve češće, a posebno zabrinjava što su vozači vrlo mladi....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×