Predstavnici Gradske turističke zajednice sudjelovali na sajmu u Ljubljani

14:15h
0
Predstavnici Gradske turističke zajednice u Ljubljani

Krajem prošlog tjedna, predstavnici Gradske turističke zajednice sudjelovali su na turističkom sajmu međunarodnog karaktera u Ljubljani. Na sajmu se nastupilo u suradnji sa gradovima Sjeverne Hrvatske koji djeluju u okviru Grupacije, a cilj je bio zajedničkim snagama prezentirati turističke potencijale pojedinih gradova turističkim agencijama te ostalim turističkim subjektima i posjetiteljima.

U fokusu prezentacije turističke ponude Grada Koprivnice bile su središnje manifestacije -Podravski motivi, Renesansni festival, Bazeni, Klizalište kao i ostale mogućnosti posjete Gradu i okolici. Najveća atrakcija sajma bili su  stasiti Koprivnički mušketiri i haramije koji su interakcijom, komunikacijom i promotivnim materijalima predstavili matičnu manifestaciju Renesansni festival, ali i Koprivnicu i Hrvatsku.

Važno je naglasiti kako su ostvareni kontakti sa nekim slovenskim gradovima gdje se govorilo o budućoj suradnji u sferi međusobnog gostovanja na manifestacijama, ali i inicijaciji zajedničke suradnje u okviru europskih pretpristupnih fondova.