3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radionica u županijskoj upravi

Predstavnici lokalnih samouprava učili o tome kako što bolje iskoristiti potencijal web stranica
P

Predavanje je vodio glavni urednik Lokalne Hrvatske Željko Erceg koji je govorio o zahtjevima „Zakona o pravu na pristup informacijama“, načinima na koji se sadržaj može postavljati na web stranice, uz savjete o što jednostavnijoj organizaciji podataka i postizanju što veće ocjene transparentnosti.

Ne propustite

U Županijskoj upravi, u organizaciji nacionalnog servisa Lokalna Hrvatska, Hrvatske zajednice županija, Udruge gradova RH, Udruge općina RH i Koprivničko-križevačka županija u četvrtak je održana radionica na temu „Uloga WEB stranica u jedinicama lokalne samouprave“, kojoj su prisustvovali pročelnici jedinstvenih upravnih odjela, službenici za informiranje i odnose s javnošću te informatičari.

Uvodne riječi uputio je župan Darko Koren, zahvalivši sudionicima i organizatorima na interesu za ovu važnu temu, a predavanje je vodio glavni urednik Lokalne Hrvatske Željko Erceg koji je govorio o zahtjevima „Zakona o pravu na pristup informacijama“, načinima na koji se sadržaj može postavljati na web stranice, uz savjete o što jednostavnijoj organizaciji podataka i postizanju što veće ocjene transparentnosti.

Također je naglasio kako se pravilnim korištenjem web stranica može promovirati potencijal lokalne zajednice u nacionalnom okružju, a bilo je riječi i o prednostima koje donose društvene mreže.

U ime sudionika, na brojnim korisnim savjetima kojima će unaprijediti vidljivost aktivnosti i transparentnost djelovanja Općine, kao i Županiji na organizaciji, zahvalio je načelnik Legrada Ivan Sabolić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×