4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tuga

Preminuo je Božidar Hajsok, poduzetnik, bivši zamjenik ludbreškog gradonačelnika i veliki sportski radnik
P

Ne propustite

Nakon duge i teške bolesti jučer je u Ludbregu preminuo privatni poduzetnik Božidar Hajsok, dugogodišnji član HNS-a, bivši zamjenik ludbreškog gradonačelnika i veliki sportski radnik.

Rođen je 31.srpnja 1946.godine u Varaždinu. Sportski je bio aktivan u nogometu i hrvanju, ali i drugim sportskim udrugama. Bio je 2013.godine i jedan od pokretača ponovnog osnivanja Hrvačkog kluba ‘Ludbreg’.

U razdoblju 2007.-2009. obnašao je i dužnost vijećnika Gradskog vijeća Grada Ludbrega. Godine 2009.postao je zamjenik gradonačelnika Grada Ludbrega i tu je dužnost obavljao sve do 2012.godine.

Ponovno je 2013.godine izabran kao gradski vijećnik u mandatu do 2017.godine, a do 2021.godine obnašao je i dužnost vijećnika Županijske skupštine Varaždinske županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×