21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prezentacija “Europski strukturni fondovi i operativni program razvoj ljudskih potencijala” u Koprivnici
P

Ne propustite

U sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH), 27. ožujka 2014. s početkom u 16.00 sati, u Gradskoj vijećnici grada Koprivnice (Zrinski trg 1, 48 000 Koprivnica) održat će se prezentacija “Europski strukturni fondovi i operativni program razvoj ljudskih potencijala”.

Ulaskom u 2014. godinu započele su objave natječaja za dodjelu sredstava iz strukturnih fondova. Sredstva koja su na raspolaganju hrvatskim organizacijama iz strukturnih fondova višestruko su izdašnija od sredstava iz pretpristupnih programa. Uz to, strukturni fondovi dostupni su svim zemljama članicama, što ukazuje na znatno snažniju i brojniju konkurenciju projekata koji se natječu za pojedini program. Sve navedeno govori o nužnosti još intenzivnijeg i kvalitetnijeg rada na pripremi cijelog hrvatskog društva na apsorpciju sredstava iz strukturnih fondova i Kohezijskog fonda. Cilj organiziranja prezentacije je približavanje navedene tematike korisnicima.

Na prezentaciji ćete saznati kakve su mogućnosti financiranja iz strukturnih fondova za civilni sektor, tijela regionalne i lokalne samouprave, te kako se što je moguće kvalitetnije pripremiti za povlačenje sredstava i realizaciju razvojnih projekata.

Sve zainteresirane molimo da se prijave putem prijavnog obrasca, koji se nalazi na linku http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako ili putem e-maila uzorhrvatske@programjako.info najkasnije do 25.3.2014. Kod prijave navesti naziv organizacije, ime i prezime osoba koje će sudjelovati na prezentaciji, kontakte (e-mail, tel/mob).

Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail uzorhrvatske@programjako.info ili mobitel 098/9332406.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×