28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
INVESTICIJA

Pri kraju radovi na projektu aglomeracije Pitomača
P

Završeni su svi radovi koji se odnose na samo naselje Pitomača, a to je ujedno i najvrjednija komponenta

Ne propustite

U Pitomači, Kladarama, Otrovancu, Dinjevcu i Grabrovnicu uspješno su obavljeni tehnički pregledi na kanalizacijskoj mreži koja je izgrađena u sklopu projekta aglomeracije Pitomača. Dosad su tehnički pregledi obavljeni i u naselju Stari Gradac te u Dravskoj ulici u Pitomači, a završetkom ovog projekta omogućit će se 2068 priključaka na kanalizacijski sustav.

Završeni su svi radovi koji se odnose na samo naselje Pitomača, a to je ujedno i najvrjednija komponenta. Cijela je mreža izgrađena i stavlja se u upotrebu pa mještani imaju mogućnost da se priključe na novi sustav odvodnje.

Imamo 25 crpnih stanica, a ukupna dužina mreže koja će biti pod uporabnom dozvolom, računajući Stari Gradac i Dravsku ulicu, iznosi 64 kilometara, što gravitacijskih, što tlačnih cjevovoda. Uvidjeli smo da je interes doista velik stoga u konačnici očekujemo priključenje svih sumještana – ističe Antonio Vidović, direktor tvrtke Vodakom.

Vrijednost projekta aglomeracije Pitomača je 34,8 milijuna eura, a najveći udio u sufinanciranju dolazi iz fonda Europske unije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Javno nadmetanje

Treba vam bicikl ili neka druga zanimljiva stvar? Dođite u Policijsku upravu, cijene će biti sitnica!

Ako sate raspoloženi za nadmetanje i mogući dobar ulov za još bolju cijenu, Policijska uprava koprivničko-križevačka je mjesto gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×