Hrvatski savez slijepih

Prijavite se na panel Za bolje sutra

10:30h
0
Ilustracija // Foto: ingimage
Ilustracija // Foto: ingimage

Ovo je prilika da ojačamo svoje kapacitete za pružanje socijalnih usluga, da koristeći dosadašnja znanja i iskustva definiramo socijalne usluge koje su potrebne slijepim osobama te unaprijedimo komunikaciju i intenziviramo suradnju svih zainteresiranih dionika u planiranju i pružanju socijalnih usluga u lokalnoj zajednici, istaknula je Lovorka Horvačić, voditeljica projekta.

Hrvatski savez slijepih u sklopu projekta Za bolje sutra: Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga, organizira javni panel u Koprivnici u restoranu Katarza u utorak, 9. veljače, s početkom u 11 sati.

– Ovo je prilika da ojačamo svoje kapacitete za pružanje socijalnih usluga, da koristeći dosadašnja znanja i iskustva definiramo socijalne usluge koje su potrebne slijepim osobama te unaprijedimo komunikaciju i intenziviramo suradnju svih zainteresiranih dionika u planiranju i pružanju socijalnih usluga u lokalnoj zajednici – istaknula je Lovorka Horvačić, voditeljica projekta.

Okvirni program sadrži tematske diskusije, radionice i predavanja vezana uz dobru komunikaciju i suradnju kao preduvjete uspješnog djelovanja u području pružanja socijalnih usluga, zakonski okvir za pružanje socijalnih usluga u užem i širem smislu, kriterije za ostvarenje prava na pružanje pojedine socijalne usluge, specifičnosti oštećenja vida i mogućnosti slijepih osoba te općenito osoba s invaliditetom i zajedničke inicijative za osiguranje kvalitetnijeg života slijepih osoba.

Prijave za sudjelovanje primaju se do ponedjeljka, 8. veljače, do 12 sati na mail lovorka@savez-slijepih.hr.

 

čitam...