16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRIJAVE U TIJEKU

Prijavite se za sudjelovanje na izložbi inovacija u sklopu manifestacije Dani Marcela pl. Kiepacha
P

Sudjelovanje na izložbi je za sve sudionike besplatno. Detaljan program manifestacije objavit će se kroz nekoliko tjedana

Ne propustite

U znak sjećanja na poznatog izumitelja koji je rođen u Križevcima, Marcela pl. Kiepacha, i ove će se godine organizirati Dani Marcela pl. Kiepacha i to od 12. do 16. veljače.

Program uključuje edukativna predavanja i radionice, dok je središnji događaj izložba inovacija pod nazivom “Kiepachonovacija” na kojoj zainteresirane obrazovne institucije, fizičke osobe, udruge i poduzeća mogu izložiti i predstaviti svoje inovacije, nove proizvode i tehnologije iz svih prirodnih i tehničkih područja kao i inovativne uporabne predmete ručne izrade te idejna rješenja budućih inovacija u formi skica, nacrta i modela te druge predmete i inovativne projekte.

Izložba će se održati u petak, 16. veljače od 10 do 17 sati u Razvojnom centru i tehnološkom parku, a zainteresirani prijavitelji mogu više informacija oko javnog poziva i načina prijave pronaći na gradskoj stranici.

Sudjelovanje na izložbi je za sve sudionike besplatno. Detaljan program manifestacije objavit će se kroz nekoliko tjedana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×