9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tjedna akcija

Prikupljenje 334 doze krvi, tri osobe dragocjenu tekućinu dale prvi put
P

U ponedjeljak, odnosno sutra, planirana je akcija u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u vremenu od 13 do 17 sati

Ne propustite

u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u tjednu koji je polako za nama provedeno je nekoliko akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Preciznije rečeno, krv se prikupljala od ponedjeljka do četvrtka te su darivatelji krvi dali 334 doze.

Na akcije u svibnju odazvalo se 380 osoba, a krv su dala 334 dobrovoljna darivatelja krvi, od toga 257 muškaraca i 77 žena. Krv je prvi put dalo troje dobrovoljnih darivatelja krvi.

U ponedjeljak, odnosno sutra, planirana je akcija u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u vremenu od 13 do 17 sati, što je ujedno i prilika za dobrovoljne darivatelje krvi koji nisu bili u mogućnosti krv dati u ovome tjednu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori

PRVI NESLUŽBENI REZULTATI za II. izbornu jedinicu u kojoj su Križevci i okolne općine

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske je u 21 sat objavio prve neslužbene rezultate parlamentarnih izbora. Do sada je obrađeno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×