Križevačko-kalnička gastronomija

Priprema jela iz prve kuharice na hrvatskom jeziku

12:24h
0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Od 6. do 8. studenog posjetitelji će moći besplatno kušati gastronomske poslastice pripremljene na moderan i tradicionalan način.

Udruga Mladi kuhar organizira Dane Križevačko-kalničke gastronomije koji će se održati od 6. do 8. studenog u sklopu 18. Obrtničkog i gospodarskog sajma u Križevcima.

Tom prilikom, najbolji kuhari Hrvatske kuhat će jela na tradicionalan i moderan način iz prve kuharice na hrvatskom jeziku koju je napisao Ivan Birling, kanonik Kaptola, koja je u vlasništvu Zlatka Puntijara.

Prvog dana kuhat će se jela na tradicionalan način, drugi dan namijenjen je zabavnom programu u kojem će kuhati osobe iz javnog života, dok će se zadnji dan pripremati jela na moderan način.

Svi posjetitelji će tijekom manifestacije besplatno moći kušati pripremljena jela. Svečano otvorenje predviđeno je za 12:30.

čitam...
Loading...