13.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pripreme za 14. Dane travnjaka
P

Ne propustite

U tijeku su pripreme za 14. po redu poljoprivredni sajam Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije. Do sada su održane tri sjednice Organizacijskog odbora čiji su članovi predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Grada Koprivnice, županijskih službi Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu, Hrvatske poljoprivredne agencije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, Visokog gospodarskog učilišta, Srednje gospodarske škole i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja. Dogovoreno je da će se ovogodišnji Dani travnjaka održati 8. i 9. svibnja, već tradicionalno na Sajmištu u Koprivnici.

Poljoprivredni sajam Dani travnjaka je središnja manifestacija promocije poljoprivredne proizvodnje i proizvođača mlijeka u Koprivničko-križevačkoj županiji, te u svom kontinuitetu okuplja izlagače iz cijele Hrvatske koji predstavljaju poljoprivrednu mehanizaciju, sjemenska i zaštitna sredstva, opremu i alate za poljoprivredu, a na sajmu se već tradicionalno predstavljaju i mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva sa svojim autohtonim i tradicionalnim proizvodima od sira, meda, te izvornim suvenirima i rukotvorinama.

Uz sajamske sadržaje ove godine nudi se i niz popratnih sadržaja zanimljivih za posjetitelje kao što su okrugli stolovi na teme: Ulazak u sustav poreza na dohodak i poreza na dodanu vrijednost, Mogućnost udruživanja u poljoprivrednoj proizvodnji, Kontrola kvalitete stočne hrane i rezultati higijenske kvalitete mlijeka u Republici Hrvatskoj, Vinske ceste u Koprivničko-križevačkoj županiji i Hortikulturno uređenje okućnica. Posjetitelji će i ove godine imati priliku vidjeti tradicijski prikaz ručne košnje, natjecanje u ručnoj košnji, konjički turnir – CROATIA CUP, uvijek atraktivan BAMBINO CUP – Kup mladih uzgajivača Podravine i Prigorja, te bogat kulturno umjetnički program.

 

Sve aktivnosti oko pripreme događanja na Koprivničkom sajmištu u punom su tijeku, a već je zaprimljeno i nekoliko prijava izlagača koji će se predstaviti na Danima travnjaka 2010. Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da iskoriste mogućnost promidžbe i prijave se za izlaganje svojih proizvoda i usluga na Danima travnjaka.

Program događanja na ovogodišnjim Danima travnjaka:

SUBOTA, 08. svibnja 2010. godine

10,00                          Svečano otvorenje

11,00 – 12,30             Okrugli stol na temu Ulazak u sustav poreza na dohodak i poreza  na dodanu vrijednost

13,00 – 14,00             Okrugli stol na temu Mogućnosti udruživanja u poljoprivrednoj proizvodnji

15,00 – 16,00             Okrugli stol na temu Kontrola kvalitete stočne hrane i rezultati higijenske kontrole mlijeka u RH

NEDJELJA, 09. svibnja 2010. godine

8,30                           Tradicijski prikaz ručne košnje

9,00                           Natjecanje u ručnoj košnji

11,00 – 12,00             Bambino cup – natjecanje djece u vođenju teleta

12,30 – 13,30             Okrugli stol na temu Vinske ceste

14,00 – 15,00             Okrugli stol na temu Hortikulturno uređenje okućnica

Konjički turnir Croatia cup – subota i nedjelja 11,00 – 18,00 sati

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Detalj s prometnica

DALA JE SVOJE Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke!

"Škodo moja, proizvodnje češke, krenem s tobom a vratim se pješke", napisao je jedan pratitelj facebook stranice Uživo sa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×