ružne scene

Pripremna utakmica Predavca i Molvi prekinuta zbog sveopće makljaže u 40. minuti, goste cipelarili na podu

U jednom trenu u sveopću gužvu uključilo se još petnaestak domaćih navijača koji su došli napraviti reda. 

20:26h
0
Ilustracija

Kako doznajemo, u Predavcu su danas igrali tamošnji Dinamo i molvarska Mladost. Radilo se o prijateljskoj utakmici koja je bila sve samo ne to.

Čini se da u pitanju nije bio ni nikakav oštar start, već su se napadač Predavca i obrambeni igrač Molvi porječkali, da bi se još jedan igrač Predavca uključio u sukob prve dvojice, trčeći s drugog kraja travnjaka. Bilo je to oko 40. minute.

Nakon naguravanja navedene trojice sve se zakuhalo, spominjale su se i rođene majke, u gužvu su se uključilo još podosta igrača, ali domaćima to nije bilo dosta. U jednom trenu u sveopću gužvu uključilo se još petnaestak domaćih navijača koji su došli napraviti reda.

Prema našim informacijama, igrači Molvi ležali su na podu dok su ih domaći, što igrači što navijači, cipelarili. Stradao je i predsjednik molvarskog kluba koji je došao smiriti situaciju, i njega su izudarali.

Nažalost, ovo nije prva takva situacija u Predavcu. Otprije nekoliko godina pamti se incident kada je jedan od zaštitara šakom udario i onesvijestio Prlića, tada igrača Croatije iz Grabrovnice. Stigla je i policija te napravila zapisnik. Svaka ekipa koja dolazi u Predavac dobro zna da će se boriti i protiv sudaca, navijača te prljave igre domaćina.

čitam...