22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Privremena regulacija prometa za vrijeme RockLive i Renesansnog festivala
P

Ne propustite

Povodom dva velika događaja, RockLive festivala i Renesansnog festivala, koji će se ovoga vikenda održati u Koprivnici, a koji će sa sobom dovesti i veliki broj gostiju, iz koprivničke Policijske postaje upozoravaju da će uvesti privremenu regulaciju prometa.

Tako će zbog Renesansnog festivala, koji će se održati na koprivničkim bedemima, za sav promet od 1. rujna od 5 sati, do 2. rujna do 23 sata, biti zatvorene Reberinska ulica, dio Potočne ulice (od raskrižja sa Sajmišnom do raskrižja s Oružanskom ulicom) i dio Franjevačke ulice (od raskrižja s Oružanskom do raskrižja s Vijećničkom ulicom). Iste ulice, plus Sajmišna ulica, bit će zatvorene cijeli dan i 3., odnosno 4. rujna.

– Ovim putem apeliramo na sve sudionike u prometu da postupaju sukladno privremeno postavljenoj prometnoj signalizaciji, te postupaju sukladno znacima pripadnika Jedinice prometne mladeži grada Koprivnice i policijskih službenika koji će vršiti regulaciju prometa – upozoravaju iz policije.

Kako se na ovim manifestacijama očekuje velik broj posjetitelja, kako s područja ove, tako i s područja susjednih županija, doći će do povećane frekvencije prometa u Koprivnici i na prilaznim pravcima gradu, a u policiji upozoravaju kako ništa ne žele prepustiti slučaju.

– Da bi se održalo povoljno stanje sigurnosti u prometu i kako ne bi došlo do stradavanja sudionika u prometu, policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke će posebnu pozornost posvetiti nadzoru alkoholiziranosti vozača, nadzoru poštivanja ograničenja brzina kretanja, nadzoru upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, nadzoru vožnje za vrijeme zabrane upravljanja, nadzoru tehničke ispravnosti vozila, te nadzoru pješaka i vozača bicikala, motocikala, mopeda i teretnih vozila – pojasnio je glasnogovornik Dražen Laljek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Krš i lom na raksrižju izazvao 72-godišnjak, drugi vozač je u bolnici, evo detalja

Poznati su detalji jučerašnjeg sudara na vrlo prometnom koprivničkom raskrižju. Kako javlja policija, u 8.25 nesreća se dogodila na raskrižju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×