Privremena regulacija prometa zbog gradnje rotora na koprivničkoj zaobilaznici

07:42h
0
Jučer su počeli radovi na izgradnji novog rotora // foto: Stjepan Dolenec

Počeli su građevinski radovi na izgradnji rotora na križanju koprivničke zaobilaznice i Starogradske ulice. Iako smo režim privremene regulacije prometa na temelju službenih priopćenja najavljivali i prošlog tjedna, on je uveden tek jučer.

Ravnatelj Županijske uprave za ceste Krešimir Janach rekao je da su, unatoč drugačijim najavama, zbog skučenosti gradilišta i moguće pomutnje ipak za sav promet odlučili zatvoriti Starogradsku ulicu.

– Na Starogradskoj ulici kod Autokluba u Koprivnici postoje prometni znakovi obilaska preko Ulice braće Radić i dalje na zaobilaznicu preko nadvožnjaka. Od starigradske strane u tom naselju na križanju s Mlinarskom ulicom može se ići desno, a ako se ide lijevo onda je preko Reke, što je malo dalje. Vozači koji dolaze iz Bjelovara će pratiti tu signalizaciju, a lokalno stanovništvo će se podesiti prema svojim najboljim lokalnim pravcima – rekao je K. Janach.

Promet zaobilaznicom odnosno Podravskom magistralom će se odvijati nesmetano, a tek će u pojedinim fazama radova biti reguliran semaforima. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja kolovoza.

Izvor: RKC

čitam...