16.8 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Projekt SMEPASS II „Učinite pravi korak!“
P

Ne propustite

U Hrvatskoj gospodarskoj komori u Koprivnici, održan je besplatni info seminar u sklopu Projekta SMEPASS II, „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu, faza II”.

Projekt je započeo 1. srpnja 2013. godine, danom stupanja Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije. Projekt provodi Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s HGK-om, HOK-om, HUP-om i HAMAG Investom.

Cilj projekta je očuvanje postojećih tržišta i osvajanje novih kroz pružanje besplatnih savjetodavnih usluga mikro, malim i srednjim  poduzetnicima u području marketinga/razvoja proizvoda i upravljanju kvalitetom.

15. prosinca 2013. godine završen je prvi krug prijava temeljem kojeg su odabrani mali i srednji poduzetnici koji će biti korisnici besplatnih savjetodavnih usluga iz područja marketinga i razvoja proizvoda te upravljanja kvalitetom.

28. travnja 2014. godine objavljen je drugi poziv za iskaz interesa na koji se mogu prijaviti zainteresirani mali i srednji poduzetnici (putem internetske stranice www.smepass2.eu) te se povodom toga od 05. do 15. svibnja održava drugi krug besplatnih info seminara diljem Republike Hrvatske s ciljem predstavljanja aktivnosti Projekta, kao i mogućnostima koje će poduzetnici imati tijekom faza provedbe. Drugi krug prijava traje sve do 23. svibnja 2014., dok će treći poziv biti objavljen u rujnu 2014. godine.

Ukoliko ste propustili seminar u Koprivnici, a zainteresirani ste za ovaj projekt, u nastavku donosimo raspored sljedećih seminara i kontakte za prijavu:

07. svibnja 2014., HGK SLAVONSKI BROD  ( krudec@hgk.hr )

08. svibnja 2014., HGK VUKOVAR ( imarijanovic@hgk.hr )

12. svibnja 2014., HGK SPLIT ( nbusic@hgk.hr )

13. svibnja 2014., RAZVOJNA AGENCIJA ZADARSKE ŽUPANIJE ( marica.babic@zadra.hr )

14. svibnja 2014., HGK RIJEKA ( sfilipovic@hgk.hr )

15. svibnja 2014., HGK ZAGREB ( ibuljan@hgk.hr )

Za sve ostale informacije i upite o aktivnostima Projekta molimo posjetite našu internetsku stranicu www.smepass2.eu  i slobodno nam se obratite putem e-maila: info@smepass2.eu .

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×