17.6 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Projektna nastava gimnazijalaca s Dječjim vrtićem Igra
P

Ne propustite

Projektna nastava 4. f razreda Gimnazije „Fran Galović” u sklopu građanskog odgoja pod vodstvom profesorice Marine Tomac Rojčević odvija se u suradnji s Dječjim vrtićem Igra.

Cilj je projekta da se maturanti opće gimnazije za sportaše upoznaju sa zanimanjem odgajatelj i s radom s djecom predškolske dobi jer će većina njih upisati Kineziološki fakultet ili Višu trenersku školu.

Prvi susret odvijao se u gimnazijskoj dvorani. Gimnazijalci su pripremili šareni poligon s preprekama za djecu u dobi od dvije godine. Svaki učenik je bio zadužen za brigu o jednom djetetu od dolaska u školu do kraja sata. Vrlo brzo stvorila se pozitivna interakcija i djeca su oduševljeno vježbala. Nakon toga su učenici Gimnazije otišli u posjet Dječjem vrtiću „Igra”.

Obišli su sve grupe i imali čast prisustvovati proslavi prvog rođendana jednog od polaznika. Čitali su, crtali i igrali se s mališanima u njihovu prostoru. Bili su oduševljeni radom vrtića i uređenjem prostora i poželjeli opet biti mali. Zajednička suradnja na projektu nastavit će se do kraja školske godine, a sljedeće u planu jesu druženja kroz sport na otvorenom prostoru te pomoć pri pripremanju djece za Olimpijski festival dječjih vrtića grada Koprivnice.

– Izuzetno smo ponosni na suradnju s Gimnazijom „Fran Galović” u Koprivnici i njihov interes za viziju i koncepciju našeg vrtića. Ovom suradnom željeli smo prezentirati mladim ljudima zanimanja vezana za našu djelatnost, ohrabriti ih na njihovu putu odabira i školovanja te ih potaknuti da vjeruju u sebe i nikad ne odustaju od svojih ciljeva. Posebno smo ponosni što je jedna mlada osoba nakon naših druženja odlučila upisati studij predškolskog odgoja – rekla je Gabrijela Golub, ravnateljica Dječjeg vrtića Igra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U susjedstvu

UPRAVO Muškarac nožem na smrt izbo starijeg, ženu razrezao, u bolnici je

​Kako upravo doznajemo, danas  oko 17.25 sati dogodilo se strašno ubojstvo. Naime, policija navodi kako se ubojstvo dogodilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×