Bolja funkcionalnost i pregledan dizajn

[PROMO] Lansirana je nova web stranica Podravske banke, pogledajte što sve nudi

10:30h
0

Podravska banka lansirala je novu web stranicu koju, osim brojnih funkcionalnosti, krasi novi i pregledan dizajn. Poboljšan je i prikaz stranice na svim digitalnim uređajima čime je olakšano pretraživanje i snalaženje na webu.

Intenzivno smo radili kako bismo razvili nove i unaprijedili postojeće funkcionalnosti, a sve s ciljem kako bi POBA mogla raditi sa sofisticiranim rješenjima.

Nova web stanica prvi je korak ka digitalizaciji Podravske banke, a sve kako bi se povećala vidljivost, poboljšala informiranost građana i podigla svijest klijenata o bankarskim uslugama.

www.poba.hr koristi suvremenu tehnologiju, uključujući kreditne i štedne kalkulatore, intuitivna je te je uveden i RSS feed za praćenje burzovnih indeksa. Web stranica je kreirana sukladno misiji i viziji Banke, s fokusom na klijente. Time POBA kontinuirano pokazuje svoju težnju da bude kreativna, moderna i stabilna vodeća srednja banka u Hrvatskoj s dokazanom kvalitetom i inovativnošću.

Na našoj web stranici klijenti se mogu informirati o svim proizvodima Banke uključujući kredite, depozite, pratiti tečajne liste, popis poslovnica te mnoge druge pogodnosti.

Posjetite nas na www.poba.hr.

čitam...