11.7 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
podravska banka

Klikneš i dodatni novac ti sjeda na račun!
K

Sve je to moguće uz uslugu eCash i POBArate - dodatni limit na vašem tekućem računu koji možete koristiti kad god vam zatreba.

Ne propustite

Zamislite financijsku slobodu jednim klikom – to je ono što vam donosi jedinstvena usluga Podravske banke eCash! Budite financijski rasterećeni a prilikom većih kupovina fleksibilniji i mobilniji!

Sve je to moguće uz uslugu eCash i POBArate – dodatni limit na vašem tekućem računu koji možete koristiti kad god vam zatreba.

Ono što trebate učiniti je vrlo jednostavno: prebacite potrebni iznos sa POBArate limita na tekući račun i u istom trenutku raspolažite sredstvima, a otplatu vršite u ratama koje odaberete, u koraku s vašim mogućnostima i potrebama. I sve to jednim klikom – brzo i lako putem mobilne aplikacije POBAgo ili internet bankarstva POBAklik.

Zaboravite na komplikacije s lozinkama i zaporkama prilikom kupovine s kreditnim karticama. S uslugom eCash prijenos sredstava je jednostavan – možete odabrati između 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamata, a naplaćuje se samo jednokratna naknada koja ovisi o broju rata.

S POBA uslugom eCash uvijek imate kontrolu – putem mobilne aplikacija POBAgo i internet bankarstva POBAklik možete u svakom trenutku pratiti koliko ste iskoristili od POBArate limita i koliko je rata još preostalo.

Iskoristite prednosti jednostavne, fleksibilne i sigurne financijske usluge eCash – POBA, vaš partner u ostvarivanju svakodnevnih želja!

Vaše potrebe – naša fleksibilnost!

Više na eCash – Podravska banka – Podravska banka (poba.hr)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posthumno priznanje

Podravska humanitarka Petra Horvat tragično preminula u prometnoj nesreći – dobit će nagradu Županije za životno djelo!

Obitelji, rodbini, prijateljima, poznanicima i kolegama "svijet" se ugasio u trenu kad se ugasio život ove 24-godišnje djevojke. Petra...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×