26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije

[PROMO] Održane radionice za nezaposlene osobe u okviru projekta “Želim biti majstor”
[

Održane su ukupno 4 radionice, po jedna u Križevcima i Đurđevcu te dvije u Koprivnici na kojima su sudjelovale nezaposlene osobe s područja Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite

U razdoblju od 30. rujna do 3. listopada 2019. u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, a u suradnji s partnerima PORA Regionalnom razvojnom agencijom Koprivničko-križevačke županije, Obrtničkim učilištem POUKA, Strukovnom školom Đurđevac, Srednjom školom “Ivan Seljanec” Križevci i Obrtničkom školom Koprivnica održane su radionice na temu cjeloživotnog učenja i samozapošljavanja za nezaposlene osobe.

Održane su ukupno 4 radionice, po jedna u Križevcima i Đurđevcu te dvije u Koprivnici na kojima su sudjelovale nezaposlene osobe s područja Koprivničko-križevačke županije.

Radionicama se željelo potaknuti nezaposlene na neki od oblika cjeloživotnog učenja kako bi se prilagodili potrebama tržišta rada i na taj način povećali mogućnosti pronalaska zaposlenja te upoznati ih s mogućnostima započinjanja vlastitog posla. Predstavnici Obrtničkog učilišta Pouka i Obrtničke komore Koprviničko-križevačke županije predstavili su sudionicima oblike cjeloživotnog obrazovanja koji su im dostupni na području naše županije, dok su predstavnici PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije prezentirali različite mogućnosti obavljanja gospodarske djelatnosti.

Ovaj ciklus radionica održan je u okviru projekta “Želim biti majstor” čiji je nositelj Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije dok su partneri PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Obrtničko učilište POUKA, Obrtnička škola Koprivnica, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci i Strukovna škola Đurđevac. Vrijednost projekta je 696.846,75 kn, a za njegovu provedbu osigurana su bespovratna sredstva u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički doživljaj

Želite na rafting Dravom? Imamo datum, cijena je “bagatela” – požurite i prijavite se dok još ima mjesta!

U subotu 15. i nedjelju 16. lipnja najavljen je tradicionalni rafting Dravom - Hrvatskom Amazonom. Jedinstven je to doživljaj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×