Kupnja uz popuste

[PROMO] Zlatni jesenski dani u Agro-kući

U listopadu se isplati posjetiti poslovnice Agro-kuće jer će mnogi artikli koje u ovom razdoblju trebate biti na prigodnim popustima.

16:00h
0

Tijekom listopada Agro-kuća ponovo postaje i Vaša kuća – kuća povjerenja i povoljne kupnje. Tamo počinju Zlatni jesenski dani.

Od subote, 05. pa sve do petka 25. listopada iskoristite mnogobrojne popuste na blagajni za sezonske artikle koji će Vam sigurno trebati. Svaki od vikenda tijekom trajanja Zlatnih jesenskih dana u Agro-kući je rezerviran za prigodno izdvojene artikle na popustu, a mnoge artikle možete kupiti s popustom na blagajni i tijekom cijelog trajanja ovih posebnih dana.

Potražite biljke iz vlastite proizvodnje Agro-kuće, jesenske ukrase, asortiman za vrt, kuću i okućnicu, gnojiva za vrt, aranžmane za groblje od umjetnog i rezanog cvijeća, lampaše i tinjalice – sve u svoje vrijeme na Zlatnim jesenskim danima tijekom listopada.

Pratite objave na Facebooku i web stranici Agro-kuće ili posjetite njihove poslovnice i doznajte koji su artikli na raspolaganju.

Već ove subote, 05. listopada iskoristite 10 % popusta na blagajni za: cjelokupni asortiman tegli i ukrasnog kamenja, jesenske vijence za vrata, cjelokupni asortiman okvira za slike, sve vrste rukavica… Na popustu su i biljke iz vlastite proizvodnje Agro-kuće: maćuhice, hosta i heuchera, potom Agro gnojiva za vrt, za ukrasno grmlje i univerzalno Agro Bio gnojivo u manjim kartonskim pakiranjima.

U sljedećim tjednima također ostvarite povoljnu kupnju, a što Vam se sprema za onaj idući vikend doznajte posjetom njihovim poslovnicama.

Iz Agro-kuće poručuju: ne tražite dalje kad sve možete pronaći na Zlatnim jesenskim danima u poslovnicama Agro-kuće.

Posebnu ponudu potražite u njihovom Vrtnom centru, Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici!

Pogledajte dio onog što Vas očekuje već ove subote: