12.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Promovirana pjesmarica Mladena Štefanića Pod ovim nebom
P

Ne propustite

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica u ponedjeljak je održana promocija pjesmarice Mladena Štefanića Pod ovim nebom.

Ovaj koprivnički slikar, pjesnik i glazbenik u svojoj je knjizi, pod pokroviteljstvom ogranka Matice hrvatske Koprivnica, objavio svoje, ali i stihove podravskih autora, poput Frana Galovića te Elizabete Herceg. Pjesmaricu čini sedam tematskih cjelina, a inspiracija mu je Podravina, Koprivnica, Zagreb, ljubav i duhovnost.
Na predstavljanju knjige stihove je čitala Anica Desnica, a budući da je svaka od pjesama u knjizi i uglazbljena, Marko Košutić, član Klape Koprivnica, otpjevao je dvije skladbe. Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica pod vodstvom Ane Pleskalt nastupom je upotpunio ovu promociju, a bila je nazočna i Maca Jambrešić Štefanić, autorova majka i stanarka Doma, od koje je Štefanić naslijedio umjetničku crtu, budući da je i sama pjesnikinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Simbolične kazne

Poznati detalji sukoba na benzinskoj u Koprivnici, dečko s Lenišća zakačio se s dva Brazilca, evo zašto…

Bilo je dosta napeto u "gluho" doba noći u listopadu na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj u Koprivnici. Naime, oko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×