-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Promovirana pjesmarica Mladena Štefanića Pod ovim nebom
P

Ne propustite

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica u ponedjeljak je održana promocija pjesmarice Mladena Štefanića Pod ovim nebom.

Ovaj koprivnički slikar, pjesnik i glazbenik u svojoj je knjizi, pod pokroviteljstvom ogranka Matice hrvatske Koprivnica, objavio svoje, ali i stihove podravskih autora, poput Frana Galovića te Elizabete Herceg. Pjesmaricu čini sedam tematskih cjelina, a inspiracija mu je Podravina, Koprivnica, Zagreb, ljubav i duhovnost.
Na predstavljanju knjige stihove je čitala Anica Desnica, a budući da je svaka od pjesama u knjizi i uglazbljena, Marko Košutić, član Klape Koprivnica, otpjevao je dvije skladbe. Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica pod vodstvom Ane Pleskalt nastupom je upotpunio ovu promociju, a bila je nazočna i Maca Jambrešić Štefanić, autorova majka i stanarka Doma, od koje je Štefanić naslijedio umjetničku crtu, budući da je i sama pjesnikinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti